Liv Tyler Fan – Centrum van mode en trends

Taylor Swift – De opkomst van een Superstar

Written By: liv - Jul• 13•14

taylor-swift-3
Taylor Swift, geboren in december 1989, is een rijzende superster in de muziekwereld. Op zo’n jonge leeftijd, heeft ze een beroep kunnen doen en vast te leggen fans van over de hele wereld geweest. Deze Amerikaanse popzangeres is een songwriter, gitarist en een goede actrice. Ze maakte haar debuut in de muziekwereld in 2006 met “Tim McGraw”, die een zesde plaats in de Billboard charts land bereikt. En later in oktober van hetzelfde jaar bracht ze een nieuw album “Taylor Swift” met vijf grote hit singles en het album werd gecertificeerd met 3X Multi-platina. Dit album was zeker een genot ervaring voor pop muziekliefhebbers.

De grote capaciteit van schrijven maakt haar liedjes potentiĆ«le hits. Swift is een geweldige muziek kunstenaar met mooie en verrukking stem, schrijfvaardigheid en gitaarspel vaardigheden ook. Ze heeft een zeer zeldzame vermogen van het inbrengen van conventies van country muziek in de moderne thema’s. Taylor Swift is in staat om haar merk te creĆ«ren in de muziekindustrie en heeft popmuziek en country muziek gemaakt met storm.

Het beste ding over haar liedjes is dat ze bevat haar persoonlijke ervaring met hen en neemt de luisteraar mee naar hun jongen en tiener leeftijd wanneer men ervaart het mooiste gevoel van liefde.

Albums van Swift:
Taylor Swift 2006
Fearless 2008

Bekende tracks:
Tranen op mijn gitaar
Gewoon om te zien glimlachen
Last Christmas
Foto te branden
Indien er geen heb gezegd
liefdesgeschiedenis
wit paard
Forever & Always

EP:
Geluiden van het seizoen: De Taylor Swift Holiday Collection 2007
Mooie Ogen 2008

Behalve dat het een zanger, gitarist, pianist en songwriter, de getalenteerde Swift werkt aan een film Valentijnsdag die allemaal is ingesteld op los in 2010 anders heeft ze gewerkt in de muziek video’s zoals Online, 2007.; Mooiste dagen van je leven, 2008 en speelde ook een kleine rol in Hannah Montana: The Movie.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.