Liv Tyler Fan – Centrum van mode en trends

Hoe te identificeren het Silhouet van de jurk

Written By: liv - Apr• 22•14

Als het gaat om bruidsjurken, zijn er slechts drie dingen die je alleen moet de zorg over – uw lichaamsvorm, budget, en de toga’s silhouet. Stijl is niet opgenomen omdat het is gewoon een secundaire functie te overwegen als je wilt kijken prachtig en comfortabel in uw bruids jurk voelen zonder concessies uw budget. Immers, zou je nooit echt wilt die lichaam dragen knuffelen zeemeermin bruidsjurken als alles wat je hoeft te doen is om je buik in instoppen, toch? Dus hoe weet je welke silhouet het beste voor u ?

Het identificeren van de silhouet van bruidsjurken is vrij eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is om de verschillende lichaamsvormen van een vrouw, die peervormig, appelvormige, zandloper, en banaan zijn te leren. Een peer – vormig lichaam is er een die wordt gekenmerkt door kleinere bovenlichaam en grotere onderlichaam terwijl een appel – vormig lichaamsdeel wordt gekenmerkt door grotere borsten en bredere onderlichaam. Een zandloper figuur is er een waarin het bovenlichaam is proportioneel aan het onderste lichaamsdeel terwijl het type banaan smallere heupen en bredere schouders. Aan de ene kant, toga’s zijn er in zeven silhouetten, namelijk A – lijn, baljurk, trompet, zeemeermin, mini rok, thee – lengte, en schede.

Zeemeermin

Baljurk jurken zijn die onderrok stukken gebruikt om de rok ballon hebben. Deze doen denken aan de Victoriaanse periode waarin vrouwen zijn verplicht om te kleden in baljurk jurken tijdens het verzamelen. Ondertussen is dit silhouet is ideaal voor mensen met peervormig lichaam, omdat het verbergt het onderste lichaamsdeel, dat is de fout van dit cijfer. Kiezen voor een bustier top kan zeker meer beroep toe te voegen aan je look. A – lijn, enerzijds, vrij veel voor. Het wordt gekenmerkt door een passend bovenlijfje in de buik gebied en stroomt soepel naar de grond. De snit is ideaal voor alle soorten lichaam, omdat het verbergt onderste lichaamsdeel ellende en het verkorten van de taille, waardoor er slechts een welgevormde vrouwelijke figuur. Trompet is het beste voor petite vrouwen en mensen met een zandloper figuur, maar niet ideaal voor vrouwen met peer en appel cijfers. Zeemeermin silhouet is het beste voor slanke vrouwen, terwijl scheden zijn zeer geschikt voor vrouwen met een zandloper figuur die wil om hun rondingen op de juiste manier te pronken. Omgekeerd, thee lengte het beste is voor alle lichaamstypes terwijl minirok is het beste voor petite vrouwen aan de hoogte toe te voegen, maar niet ideaal voor grote maten.

Nu dat je al weet de verschillende silhouetten van de jurk, zorg ervoor dat je het onder andere bij het winkelen voor bruidsjurken. Vergeet niet dat comfort is de belangrijkste sleutel bij het kijken geweldig uit, terwijl de stijl is slechts van secundair belang.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.