Liv Tyler Fan – Centrum van mode en trends

Top picks voor 2014

Written By: liv - Feb• 17•14

Trends-for-2014

Met Kerstmis slechts een paar weken weg, een paar van ons zal worden rond klauteren en het maken van die Mad Dash om het perfecte cadeau te vinden. Het geven van geschenken is geen gemakkelijke taak vooral als u een berucht kieskeurig bent in je leven en daarom een beetje hulp en ondersteuning een lange weg te gaan.

Ik weet zeker dat je er allemaal over eens, zoals ik zelf doen, dat het vaak ons mannen, die kunnen de meest kieskeurige van het stel. Na jaren van het ontvangen van dassen en sokken met schokkende prints en bierglazen en bordspellen die we zullen waarschijnlijk nooit spelen ; mijn doel is om ervoor te zorgen dat u de gever, daadwerkelijk op het juiste pad en iets memorabel en de moeite waard te geven dit jaar.

Het is nooit te laat om een geschenk dat wordt gewaardeerd en het belangrijkst vinden ; werkelijk gebruikt dat is waarom ik samen mijn top picks die ofwel geeft je het juiste antwoord of tenminste nudge je naar toe zijn gebracht.

Met de winter goed en wel op gang, warm houden is wat telt om zelfs de meest kieskeurige man en hopelijk mijn top picks winter zal helpen…

Paul Smith sokken – Als u aandringen op het geven van een paar sokken zijn waarom dan niet een ontwerper paar die kwaliteit en stijl schreeuwen geven ? De Paul Smith sokken zijn gemaakt van zacht katoen en nylon en zijn verkrijgbaar in een waaier van prachtige handtekening streep ontwerpen die zeker aan de manier waarop je kijkt naar sokken voor altijd veranderen zijn !

Paul Smith sjaal – Deze langlopende Britse merk staat bekend om zijn kwaliteit en die lieve handtekening strepen die reden hun selectie van sjaals is een must have voor elke man deze winter. Mijn persoonlijke favoriet is de marine gemengde patroon, wol mix sjaal maar er is echt een ongelooflijke selectie om uit te kiezen, zodat u gemakkelijk in staat zal zijn om voor u te vinden.

Hugo Boss V-hals – jumper Een jumper wordt altijd gewaardeerd, maar een stijlvolle, kwaliteit designer jumper kan eindelijk je de gever die daadwerkelijk recht hebben gegeven. Gemaakt van 50 % polyacryl en 50 % scheerwol ; dit is kwaliteit op zijn best. Mijn persoonlijke favoriet is de ene in dit seizoen heetste kleur rood maar er zijn genoeg om uit te kiezen.

Hugo Boss leren handschoen – Een andere Hugo Boss selectie op mijn lijst maar de merken kwaliteit echt niet kan worden gedebatteerd. Handschoenen zijn een eenvoudige cadeau om te geven maar als van echte kwaliteit en gemaakt van 100% geitenleer, zoals deze specifieke handschoenen zijn ; je zal zeker imponeren met een geschenk dat zal duren voor de komende jaren.

Armani Jeans Hooded jumper – ander jumper op mijn lijst maar deze stak voor mij vanwege zijn mooie design, de kwaliteit en de essentiĆ«le trechter nek, dat is ideaal voor het houden van de warmte binnen Verkrijgbaar in een waaier van kleuren mijn persoonlijke favoriet is de groene voor zijn outdoor gevoel, maar wat je ook kiest, dit is stijl en comfort op zijn best.

Dit zijn mijn persoonlijke keuzes, maar hopelijk, als ze niet precies de spijker op de kop ze in ieder geval een idee te geven van wat je kunt geven aan uw geliefde deze kerst. Denk praktisch met het winterweer, maar houd stijl en comfort in het achterhoofd en je zult ongetwijfeld iets dat zelfs de meest kieskeurige man, een gelukkig zal maken.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.